VASELINA GRAFITATA MOLYBDEN 20 kg

798,00 lei

VASELINA GRAFITATA PENTRU ORICE TIP DE ANGRENAJE

  Descriere

  Descriere

  VASELINA GRAFITATA RULMENTI PENTRU TEMPERATURA INALTA MOLYBDEN 507

   

  Vaselina grafitata pentru temperaturi inalte – ce este?

  Vaselina grafitata este realizata din uleiuri minerale inalt rafinate, un agent de ingrosare pebaza de sapun de litiu, bisulfura de molibden care reduce forta de frecare, grafit, inhibitori de rugina si coroziune si aditivi pentru presiuni extreme.

  Are calitati excelente de aderenta, nu se va topi sau indeparta si este ideala pentru utilizari la temperaturi inalte, acolo unde alti lubrifianti se subtiaza sau picura.

  Grafitul din aceasta vaselina temperaturi inalte este cunoscut pentru proprietatile sale excelente de lubrifiere. Presiunea extrema, precum si temperaturile inalte nu afecteaza aceste proprietati.

   

  Aplicatii vaselina temperaturi inalte Molybden 507

  Aceasta unsoare grafitata se poate folosi pentru toate angrenajele expuse, trolii de forta in mediu cu aburi, instalatii de ridicat, echipamente pentru laminoare si forje, construcții de masini, excavatoare si dragi plutitoare, mori cu role, angrenaje pentru mașini de forfecare si multe alte aplicații.

  Vaselina grafitata pentru rulmenti este utilizata in foarte multi industrii – siderurgica, miniera, in prelucrarea metalelor si multe altele. Desigur, este utilizata cu precadere la nivelul echipamentelor cu rulmenti pentru care temperatura ridicata este o problema.

   

  Vaselina grafitata – utilizare corespunzatoare

  Vaselina grafitata se aplica cel mai bine sub forma de pelicula continua pe mijlocul dinților angrenajului , lanturi, brate telescopice sau orice mecanism pentru a crea o distribuție uniforma.
  Vaselina grafitata nu este cea mai buna alegerea cand vine vorba de piese cu o viteza mare de turatii.

   

  Care sunt avantajele utilizarii de vaselina Molibden pentru temperaturi inalte?

  Vaselina de temperaturi inalte este un produs extrem de versatil, utilizat in foarte multe industrii datorita proprietatilor sale. Printre cele mai cunoscute si apreciate beneficii ale utilizarii de vaselia grafitata se numara:
  Prelungirea duratei de viata a echipamentelor prin reducerea frecarii, implicit uzurii echipamentelor si utilajelor;
  Produs cu rol de lubrifiere stabil din punct de vedere termic si chimic;
  Ofera protectie impotriva coroziunii;
  Rezistenta ridicata la presiune si frecare, imbunatatind astfel eficienta echipamentelor la nivelul careia vaselina grafitata este utilizata;
  Usurinta de utilizare, vaselina de temperaturi inalte fiind aplica cu usurinta la nivelul
  oricarui echipament sau utilaj care nu este in functiune.

  Vaselina grafitata pentru rulmenti este un ajutor de nadejde in orice industrie care se confrunta cu temperaturile inalte, dar care trebuie sa asigure un nivel de lubrifiere corespunzator al utilajelor.

  Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 20 kg
  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.