Afișez toate cele 8 rezultate

Vezi categorii

ATOXIC-LUBE ULEI LUBRIFIANT 25L

Prețul inițial a fost: 857,14 lei.Prețul curent este: 756,30 lei.

LUBRIFIANT DE TEMPERATURI JOASE KL50

142,99 lei571,99 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

LUBRIFIANT MULTIFUNCTIONAL DE PROTECȚIE EEZY-H1 Aerosol 400cc

41,18 lei

LUBRIFIANT PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA KAL-FOOD LUBE 10 L

Prețul inițial a fost: 590,00 lei.Prețul curent este: 550,00 lei.

LUBRIFIANT VASELINA UNIVERSALA FML H1

VASELINĂ PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ FOOD COMPLEX

274,75 lei1.099,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

VASELINA PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARA LUBE 500

490,00 lei980,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

VASELINĂ SPECIALĂ TEMPERATURI JOASE LUBE-FRIO 20 KG

249,50 lei998,00 lei
Selectează opțiunile Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Descopera gama de vaselina alimentara la pret competitiv!

Oferim o gama variata de degresanti, detergenti și lubrifianți alimentari precum si alte produse pentru industria alimentara. Va punem la dispozitie si alte produse folosite in industria alimentara precum vaseline pentru temperaturi joase, dar si pentru temperaturi inalte. De asemenea, puteti achizitona uleiuri pentru lubrifiere in industria alimentara.

Aceste produse, cunoscute in mare ca si vaselina alimentara, sunt esentiale in aceasta industrie deoarece sunt singurele solutii care pot fi folosite pentru a eficientiza aparatele si utilajele fara a dauna rezultatului finit – adica produsele alimentare destinate consumului.

Pe scurt, daca lucrezi cu utilaje, aparate si masini, atunci ai nevoie de vaselina siliconica alimentara.

Cum se foloseste vaselina alimentara?

Vaselina alimentara are rol de lubrifiant pentru piesele si elementele utilajelor din aceasta industrie. Totusi, spre deosebire de lubrifiantul traditional, cel alimentar se foloseste strict asupra elementelor care prezinta posibilitatea de a intra in contact cu alimente si/sau preparate.

Evident, vaselina alimentara nu este toxica, deseori fiind si inodora, pentru a evita contaminarea aromei produselor. Aceasta este compusa din ulei si diversi aditivi.

O caracteristica foarte importanta a acestui tip de produs este rezistenta sa la temperaturi inalte. Cele mai performante tipuri de vaselina alimentara pot rezista cu succes in fata temperaturilor de peste 100 de grade Celsius, motiv pentru care aceasta are numeroase aplicatii in industria panificatiei, in fabricile de bauturi sau conserve si altele.

Ai nevoie de lubrifiant alimentar pentru temperaturi joase? Te ajutam noi!

Un alt tip de vaselina alimentara este reprezentat de lubrifiantii pentru temperaturi joase. Acestia sunt utilizati pentru a mentine capacitatea de functionare a utilajelor si masinariilor din industria alimentara care opereaza la temperaturi foarte scazute.

Lubrifiantul alimentar este folosit cu precadere la nivelul camerelor reci si tunelurilor de congelare. Acesta poate rezista la temperaturi de pana la -50 de grade Celsius, desi temperatura maxima recomandata pentru utilizare este de -40 de grade Celsius.

Produsele tip lubrifiant alimentar din oferta noastra au o capacitate redusa de emulsie si prezinta certificare H1 eliberata de catre FSN, fiind astfel potrivite pentru utilajele care au posibilitatea de contact accidental cu alimentele.

Echipa Approved Chemicals iti sta la dispozitie daca ai nevoie de informatii suplimentare privind gama de vaselina alimentara si selectia de lubrifianti alimentari. Contacteaza-ne si iti vom oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face o achizitie inspirata!