Afișez 1 - 12 din 27 de rezultate

Vezi categorii

CURATATOR DE ETICHETE SI CLEIURI ECOQUITA 10 litri

350,00 lei

CURATATOR DIELECTRIC SPRAY ELECTRIC SPEED 400c.c.

67,00 lei

CURATATOR ECHIPAMENTE ELECTRICE CONTROL AIR 10L

327,73 lei

DEGRESANT ANTIRUGINA CALORIFERE CALOR CLEAN 10 L

360,00 lei

DEGRESANT CONCENTRAT CITRIKEM- 20L

745,00 lei

DEGRESANT CU SPUMĂ CONTROLATĂ 10 litri

302,52 lei

DEGRESANT CU SPUMA CONTROLATA FORTEX 25L

705,88 lei

DEGRESANT DE INALTA CONCENTRATIE SM-CENTRIFUGAS 10L

335,29 lei

DEGRESANT DEZOXIDANT METON 25 10 Litri

490,00 lei

DEGRESANT ECOLOGIC CU EVAPORARE IMEDIATA ECOSOL 10L

380,00 lei

DEGRESANT PENTRU SMOALĂ SI BITUM GREM 10 L

750,00 lei

DETERGENT CONCENTRAT PENTRU SOLURI 10 L

243,70 lei
Oferim o gama larga de degresanti industriali si detergenti industriali. Gama noastra de degresanti industriali si detergenti industriali sunt formulate sa controleze riscurile si sa elimine murdaria grea fara sa polueze mediul. Operatiunea de degresare si intretinere in sectorul industrial este foarte exigenta. De multe ori include murdaria grea si deseurile periculoase.
Oferim degresanti industriali si detergenti industriali de foarte mare calitate. Produsele noastre sunt superconcentrate fiind lichide, spume sau spray. Degresantii si detergentii nostrii industriali pot fi folositi pe suprafete ca:
  • – aluminiu
  • – inox
  • – smoala si bitum
  • – masini de spalat vase
  • – arte grafice
  • – etc

Degresanti industriali si solutii degresante de calitate superioara – fara poluare!

Oferim o gama larga de degresanti industriali si detergenti industriali. Gama noastra de degresanti industriali si detergenti industriali este formulata sa controleze riscurile si sa elimine murdaria grea fara sa polueze mediul. Operatiunea de degresare si intretinere in sectorul industrial este foarte exigenta. De multe ori include murdaria grea si deseurile periculoase.

Oferim degresanti si detergenti industriali de foarte mare calitate. Produsele noastre sunt superconcentrate fiind lichide, spume sau spray. Degresantii si detergentii nostrii industriali pot fi folositi pe suprafete ca:

aluminiu
inox
smoala si bitum
masini de spalat vase
arte grafice

 

Ce solutii degresante poti gasi in oferta noastra?

Oferta de degresanti a magazinului nostru online include urmatoarele tipuri de produse (utilizate la nivel industrial, comercial, uneori chiar si casnic):

Solutii degresante pentru curatarea etichetelor si cleiurilor – poate dizolva totodata lubrifianti, unsori, precum si zonele inegrite de utilizare ale partilor mecanice ale echipamentelor. Inlatura complet impuritatile tip PVC si plastic.
Solutii de curatare tip dielectric – folosit in curatarea tuturor tipurilor de echipamente electrice. Concepute special pentru a nu fi corozive si pentru a nu influenta eficienta/modul de functionare al echipamentelor dupa aplicare.
Curatator conceput special pentru echipamante electrice – conceput special pentru curatarea generatoarelor, circuitelor si aparatelor de aer conditionat. Folosit pentru a preveni formarea de microorganisme si pentru a restabili zonele tratate. Aceste solutii pot fi folosite pe orice suprafata rezistenta la apa.
Degresanti profesionali antirugina pentru calorifere – solutii concepute special pentru indepartarea mai multor tipuri de impuritati care pot aparea la nivelul caloriferelor, precum rugina, calcar, magnetita si mal. Sunt indicate curatarii instalatiilor de tip boiler si calorifer.
Degresanti industriali concentrati – folositi pentru indepartarea uleiurilor, grasimilor si scurgerilor de petrol. Dupa diluarea cu apa, este ideal utilizarii la nivelul materialelor plastice, tablourilor de bord, covoarelor,  caroseriilor si metalului.
Degresanti cu spuma controlata – folositi cu precadere in industria conservelor pentru eliminarea de ceara, cerneala, combustibil, ulei si grasime. Degresantii industriali cu spuma controlata se evapora rapid si nu contin clor.
Degresanti industriali dezoxidanti – folositi pentru a curata rugina, dar mai ales pentru a intarzia procedul de oxidare a materialelor. Sunt cunoscuti pentru actiunea rapida.
Solutii degresante ecologice cu evaporare imediata – degresanti fara clor care pot fi utilizati la nivelul oricarei suprafete, precum otel, plastic, lemn, precum si la nivelul cablurilor electrice.
Degresanti pentru smoala si bitum – conceputi pentru a elimina gudronul, alchitranul, smoala si asfaltul de la nivelul masinilor grele. Pot fi aplicati la nivelul oricarei componente si oricarui echipament.
Detergenti concentrati pentru soluri – ideali pentru curatarea zilnica a suprafetelor expuse traficului intens de persoane sau celor din zonele industriale, expuse la interactiunea cu diverse materiale sau solutii.
Degresanti pentru motor – elimina grasimea si uleiurile de la nivelul motorului. Alternativa ideala la solventii inflamabili din petrol.
Degresanti pentru toate tipurile de suprafete – folositi pentru curatarea si dezodorizarea oricarui tip de suprafata, industriala sau comerciala.
Degresanti industriali pentru inox si aluminiu – elimina resturile si impuritatile, precum si rugina de la nivelul elementelor din inox si aluminiu.
Degresanti conceputi special pentru domeniul artelor plastice – acestia elimina cu succes rasinile alchidice, vopselele pe baza de celuloza, agentii de intarire cu rasina epoxidica, vopsele si cerneluri tipografice. Se usuca rapid.

 

Ai nevoie de un degresant industrial de calitate superioara?

Approved Chemicals este solutia! Descopera oferta de degresanti a magazinului nostru online si alege produsul potrivit pentru tine si pentru mediul tau de lucru.

Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de sfaturi si recomandari!