Afișez toate cele 6 rezultate

Vezi categorii

Gama noastra larga de sapunuri industriale va ofera posibilitatea de a alege intre sapun de tip gel, sapun de tip pasta sau sapun cu microsfere. Toate produsele noastre sunt super concentrate si elimina rapid atat murdaria industriala cat si cea casnica. Approved Chemicals va ofera cel mai bun sapun industrial certificat sub normele ISO si NSF fiind astfel un sapun 100% ecologic.

Ai nevoie de sapun lichid profesional si pasta curatat maini? Approved iti ofera solutia ideala!

Eliminarea murdariei si grasimii de la nivelul suprafetelor este un proces esential care trebuie realizat in fiecare tip de afacere. Totusi, in unele industrii mai importanta este eliminarea solutiilor (pe langa murdarie si grasime) si de pe maini, anume acolo unde interactiunea cu echipamente, utilaje si compomente mecanice este la ordinea zilei.

Gama noastra larga de sapunuri lichide profesionale si industriale va ofera posibilitatea de a alege intre sapun de tip gel, sapun de tip pasta sau sapun tip pasta de spalat pe maini cu microsfere. Toate produsele noastre sunt super concentrate si elimina rapid atat murdaria industriala, cat si cea casnica.

Approved Chemicals va ofera cel mai bun sapun industrial certificat sub normele ISO si NSF,fiind astfel un sapun 100% ecologic.

Ai nevoie de o pasta de spalat pe maini? Iata ce iti putem oferi!

O pasta curatat maini trebuie sa fie caracterizata de eficienta, dar mai ales de usurinta de utilizare. Niciun mecanic nu vrea sa foloseasca o pasta care, dupa utilizare, este mai greu de indepartat decat grasimea si uleiul de masina, de exemplu.

Aici intra in actiune gama noastra de pasta de spalat pe maini. Iti punem la dispozitie produse diverse, care te pot ajuta in mai multe situatii, in functie de industria in care activezi:

Geluri pentru curatarea mainilor – concepute special pentru eliminarea germenilor si bacteriilor, fiind astfel ideale pentru utilizarea in industria alimentara, dar mai ales in clinici, scoli si spitale. Pasta de spalat pe maini se indeparteaza prin clatire si ofera un efect prelungit intre spalari.
Pasta de spalat pe maini cu sfere de frecare – conceputa special pentru indepartarea murdariei extreme de pe maini, care apare deseori in tipografii, ateliere mecanice si abatoare. Pasta de curatat maini indeparteaza toate tipurile de deseuri si nu contine solventi daunatori pentru piele.
Sapun lichid (gel) profesional pentru industria vinului – formula speciala care elimina taninul de pe maini. Urmele de tanin apar in urma manevrarii strugurilor rosii (precum si a interactiunii cu echipamentele/utilajele care au prelucrat acest tip de struguri).
Pasta de curatat maini concentrata – sapunurile si gelurile concentrate sunt ideale utilizarii in majoritatea industriilor. Este cea mai buna pasta de spalat maini pentru mecanici si lacatusi, indepartand cu succes grasimea si uleiurile.

Care este cea mai buna pasta de curatat maini pentru mecanici (si nu numai)?

De departe cel mai eficient produs din gama noastra este pasta de spalat pe maini cu microsfere. Acest tip de sapun lichid profesional este conceput special pentru industriile in care spalarea mainilor este o activitate repetata de mai multe ori in timpul zilei.

Microsferele din aceasta pasta curatat maini contribuie la eliminarea murdariei persistente si actioneaza cu succes si la nivelul crapaturilor mainilor. In utilizare, aceasta pasta de curatat maini se aplica pe mainile uscate, dupa care se freaca usor pana murdaria este eliminata de la suprafata. Substanta de clateste cu apa.

Pasta de curatat maini (ideala pentru mecanici) elimina negrul de fum, grasimile arse, carbunele, uleiurile uzate, namolul si cerneala.

Aici gasesti o pasta de spalat maini si un sapun lichid profesional ideale pentru tine!

Daca esti in cautarea curateniei, implicit a modalitatilor ideale de eliminare a murdariei, te afli in locul potrivit. Gama de produse Approved Chemicals iti ofera toate solutiile de care ai nevoie – calitatea superioara si pretul competitiv sunt garantate!