Approved Chemicals

DETERGENTI INDUSTRIALI

Approved Chemicals face partea dintr-un grup de firme prezent în mai multe tarii a Uniunii Europene, în actualitate făcând parte din compania Spaniolă Approved Chemicals SA fondată în anul 1991, începând activitatea în Romania în anul 2005 iar în prezent având filiale în Timișoara,Oradea,Baia Mare,Chișinău și Madrid.

Scopul nostru este și a fost întotdeauna dezvoltarea produselor inovative, a  produselor ecologice mult mai eficiente ca cele deja existente.

Sistemul de calitate dezvoltat de Approved implică un proces de îmbunătățire continuă în toate domeniile companiei pentru a satisface toate cerințele clienților noștri atât actuali cât și potențiali, inclusiv fabricarea produselor  special dezvoltate pentru clienți.

Comercializăm o gamă largă de produse, cuprinzând tot necesarul produselor pentru curățenie, întreținere-mentenanța, lubrifiere dar și aditivii necesari în construcții.

Ideea noastră se bazează pe doua mari principii:
Inovare– crearea de noi produse pe piața ce sunt  superioare a celor deja existente.
Sustenabilitate– aceste produse îngrijesc mediul înconjurător dar și sănătatea utilizatorilor .

Toate produsele noastre sunt fabricate sub normele ISO 9001 și ISO 14001.

Portofoliu nostru de clienți cuprinde firme din toate sectoarele economice (fabricație, construcție, transport, turism, etc) dar și instituții de stat (primării ,școli, spitale, etc)

Suntem mândri  că avem mai mult de 5000 de clienți în toată Uniunea Europeana și o creștere anuala în Romania superioară a 50% în ultimii 4 ani, lucrul acesta fiind posibil datorita clienților noștri  care au avut și încă au încrederea necesara în produsele noastre