Afișez 1 - 12 din 27 de rezultate

Vezi categorii

ACTIVATOR FOSE SEPTICE, ENZIMATIC 20 L

1.099,00 lei

APRET PENTRU RUFE 822 20l

613,45 lei

BALSAM DE RUFE PROFESIONAL 10L

360,00 lei

CURĂȚĂTOR DE BĂI ANTI CALCAR PARFUMAT 20 L

730,00 lei

DEGRESANT ANTIRUGINA CALORIFERE CALOR CLEAN 10 L

360,00 lei

DEGRESANT CU SPUMA CONTROLATA FORTEX 25L

705,88 lei

DEGRESANT PENTRU BUCATARII INDUSTRIALE EXTRAGRAS 10L

429,00 lei

DETERGENT AUTOMAT LAVADORAS 20 kg

714,29 lei

DETERGENT CLATIRE VASE RINSE 10 litri

390,00 lei

DETERGENT CONCENTRAT PENTRU SOLURI 10 L

243,70 lei

DETERGENT DE RUFE LICHID PENTRU MASINI INDUSTRIALE 10 L

385,00 lei

DETERGENT MANUAL VASE 10L

360,00 lei

Detergenti profesionali – cel mai bun ajutor in domeniul HoReCa!

Daca activezi in HoReCa sau domenii similare, cunosti prea bine nevoia de detergenti profesionali care sa te ajute sa scapi de orice pata sau problema care poate aparea in timpul unei zile obisnuite de lucru. Detergentii industriali nu sunt o necesitate ocazionala. Poti avea nevoie zilnic de acestia, in functie de modul lor de utilizare.

Approved Chemicals este alaturi de tine in acest sens! Am pus la punct o gama variata de detergenti profesionali formata din peste 25 de produse concepute la cele mai inalte standarde din industrie.

Detergenti profesionali HoReCa – ce iti putem oferi?

Activatori enzimatici, apret pentru rufe, balsamuri de rufe profesionale si curatatoare anti calcar – acestia sunt doar o parte din detergentii profesionali pe care ti-i putem pune la dispozitie. Scurt si la obiect, aceasta pagina include detergenti sau solutii care pot elimina orice pete sau impuritati de la nivelul mai multor suprafete.

Detergentii profesionali pentru mochete si covoare mentin tesaturile din zonele cu trafic ca si noi, prelungindu-le totodata durata de viata.
Odorizantele de inalta concentrare mentin un miros placut la nivelul corpurilor sanitare pe durata intregii zile.
Inalbitoarele de rufe profesionale, de calitate superioara si concepute la cele mai inalte standarde sunt necesare in orice afacere HoReCa.
Solutiile de eliminare grafitti pot fi de mare folos in zonele urbane, expuse acestui tip de arta stradala.
Aici poti gasi si detergenti profesionali HoReCa pentru soluri, anume solutii ideale pentru curatarea si reimprospatarea aspectului suprafetelor expuse traficului intens sau contactului cu alte solutii (grasime, uleiuri, etc.).
Detergentii industriali pentru masinile de spalat vase asigura spalarea corespunzatoare a veselei, eliminand toate bacteriile si impuritatile, pentru rezultate demne de o afacere HoReCa.
Detergentii profesionali de rufe lichizi pentru masinile industriale sunt esentiali in cadrul hotelurilor sau spalatoriilor de haine profesionale.
Detergentii industriali pentru vase, geamuri si WC-uri ofera afacerii tale curatare la superlativ, din toate punctele de vedere.
Gama noastra include si solutii pentru desfundarea tevilor cu uz profesional, ideale pentru momentele cand nu poti astepta un specialist si trebuie sa rezolvi problema pe cont propriu, cat mai rapid.
Detergentii profesionali HoReCa antirugina, conceputi special pentru calorifere si sisteme similare, elimina complet impuritatile si reziduurile de la nivelul caloriferelor.

Oferta noastra include detergenti profesionali care pot fi folositi in mediile HoReCa, dar si la nivel industrial. Avem la dispozitie pentru tine si degresanti pentru bucatarii industriale, idealipentru bucatariile restaurantelor de dimensiuni mari.

La final de zi, nu conteaza care este marimea afacerii tale – Approved Chemicals iti poate oferi o selectie de detergenti profesionali la preturi competitive care sa te scape de pete si depuneri de murdarie si grasimi!

Alege Approved Chemicals – alege detergenti industriali si HoReCa de calitate superioara!

Suntem activi pe piata din Romania de aproape 20 de ani, timp in care am oferit produse chimice de curatare de cea mai inalta calitate, dar mai ales ecologice – prietenoase cu mediul – si mult mai eficiente decat solutiile simple de combatere a murdariei si reziduurilor.

Alegand Approved Chemicals, alegi detergenti profesionali si industriali conceputi in baza conceptelor de inovare si sustenabilitate!