Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Vezi categorii

AGENT ANTI-ADERENT AL PROIECȚIILOR DE SUDURĂ 25l

831,93 lei

EMULSIE DE RACIRE SM-COOLANT SS 10L

365,00 lei

EMULSIE PENTRU PRELUCRAREA MECANISMELOR HARD COOL 10L

370,00 lei

EMULSIE STRUNG, CNC – SUPER COOLANT 701 25L

900,00 lei

RACITOR SINTETIC SM-COOLANT 10L

370,00 lei

SOLUȚIE ANTI-ADERENTĂ PROIECȚII DE SUDURĂ 10L

327,73 lei

TRATAMENT DE PROTECTIE ANTICOROZIV AQUABAN

890,00 lei

TRATAMENT FUNGICID FIX 709

52,94 lei

ULEI PENTRU ÎNFILETĂRI COIL 10L

380,00 lei

ULEI PENTRU TAIETURI IN PRESIUNE PRESSURE 708 10L

327,73 lei

ULEI PENTRU TAIETURI SUPER OIL C 10L

315,13 lei

FAST-ECO CURATATOR ELECTRIC CU EVAPORARE RAPIDA 20 L

850,00 lei

Descopera gama de lichide de racire pentru metalurgie – preturi competitive!

Emulsia de racire ajuta la racirea sculelor (cutite, freze, discuri, brose, panze, pietre, burghie, filiere, etc). De asemnea, ajuta si la prelucrari prin aschiere clasice (debitare, strunjire, frezare, rectificare, filetare, etc). Poate fi folosita si pe masini CNC, masini de ascutit, masini de gaurit, debitat pe fierastrau mecanic. Emulsia noastra de racire prelungeste timpul de repaus si imbunatateste debitul de curgere al aschiilor, prin acesta se asigura un aspect calitativ mai bun al taierii pe materialul prelucrat.

Pe scurt, daca lucrezi cu masinarii, aparate si utilaje grele, ai nevoie de lichide de racire pentru a controla temperatura de lucru, astfel mentinandu-le capacitatea de functionare la cele mai inalte standarde si pentru a garanta rezultatele asteptate. 

Totodata, utilizarea de emulsie racire contribuie la prevenirea accidentelor de la locul de munca, o mare parte dintre acestea fiind rezultatul supraincalzirii utilajelor, materialelor si masinariilor.

Ce trebuie sa stii despre acest lichid de racire pentru prelucrari mecanice? 

Aceste lichide de racire/emulsie au rolul de a raci materialele si instrumentele de taiere si lubrifia zona sau materialul prelucrat. Datorita proprietatilor lichidului de racire, caldura generata in timpul procesului de taiere sau prelucrare mecanica a metalului, confera un finisaj de calitate si prelungeste durata de viata a instrumentelor de taiere.

Astfel, se asigura, in primul rand, eficienta optima a oricarui tip de utilaj folosit. Apoi, prin reducerea si mentinerea unei temperaturi adecvate de lucru, aceste lichide de racire contribuie si la imbunatatirea duratei de viata a aparatelor si sculelor. Nivelul de uzura este drastic redus, motiv pentru care o emulsie racire este absolut necesara.

Cum alegi emulsie pentru strung sau pentru utilajul folosit de tine?

Exista anumite aspecte care trebuie luate in calcul pentru a alege emulsie de racire potrivita pentru utilajele si materialele prelucrate. Important este tipul de metal pe care doresti sa il prelucrezi, tipul de proces prin care se prelucreaza metalul si conditiile de lucru in care se foloseste utilajul.

In functie de acestea vei alege un lichid de racire pentru prelucrari metalice potrivit pentru tine. Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau de cateva sfaturi privind alegerea de emulsie racire strung, nu ezita sa contactezi echipa Approved Chemicals!