Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Vezi categorii

Aditivi pentru beton
Va oferim o gama larga de aditivi pentru beton si produse pentru constructii: aditivi pentru beton, curatitor pentru beton, decofrol, intarziator de priza, etc.

Produsele sunt superconcentrate si se poate folosi pentru întârzierea prizei betonului si în acelaşi timp plastifierea sa, decofrarea betonului si curatenia utilajelor pentru constructie.

Avand în vedere mediile de serviciu foarte dure la care sunt expuse multe dintre constructiile existente, este foarte dificila realizarea unor constructii care nu vor fi atacate de agentii corozivi. Realizarea unui asemenea obiectiv necesita adoptarea unei abordari sistemice, adica, sa se foloseasca o combinatie de masuri diferite, cum ar fi:

– asigurarea unei acoperiri cu beton adecvata;
– utilizarea unui beton de calitate;
– utilizarea unor noi tipuri de armaturi;
– utilizarea unor aditivi pentru beton si produse pentru constructii care incetinesc aparitia fenomenului de coroziune;
– protectia anticoroziva a barelor de armatura.

In general, betonul se considera a fi un material compozit, compus din apa, agregate, ciment si adaosuri. Adaosurile pot fi: aditivii plastifianti, aditivii modificatori de priza și intărire, aditivi hidrofugi, adaosuri
colorante sau impermeabilizatoare.

In ultimele decenii, crearea si imbunatatirea aditivilor chimici pentru beton a reprezentat un real succes. Proprietatile fiecarui aditiv se concentreaza pe o nevoie specifica, fiecare dintre acesti aditivi fiind dezvoltat independent fata de ceilalti. Unele produse adaos au proprietati chimice care influentează mai multe proprietati ale betonului.  Altele au fost combinate pentru a usura procesul de aditivare în momentul producerii betonului. Dintre adaosurile sintetice amintim:

– aditivi întarzietori de priza – permite stabilizarea betonului pe o perioada lunga de timp.
– aditivi pentru beton care au ca efect reducerea cantitatii de apa
– aditivi pentru beton superplastifianți
– aditivi acceleratori de priza
– aditivi antrenatori de aer
– aditivi penrtu beton anti-inghet
– aditivi pentru beton contra contractiei.