EMULSIE STRUNG, CNC – SUPER COOLANT 701 25L

900,00 lei

Emulsie de înaltă lubricare cu aditivi de extremă presiune pentru prelucrarea de metale.

 

  Descriere

  Descriere

  EMULSIE STRUNG, CNC SUPER COOLANT 701

   

  Emulsie racire strung, CNC SUPER COOLANT – ce este?

  Emulsia de racire, indiferent de masina/echipamentul pentru care este conceputa (desi majoritatea produselor sunt universale), este un fluid special utilizat in timpul procesul de prelucrare a metalelor. Emulsia are rolul de a raci si lubrifia componentele masinii, in special in timpul strunjirii metalelor.

  Prin utilizarea unei emulsii de racire pentru strung sau CNC, se reduce nivelul de frecare dintre materiale/componente, dar si temperatura generata in timpul procesului de prelucrare.

  SUPER COOLANT este deosebit de potrivit pentru toate tipurile de prelucrare de metale pe orice maşină (strung, CNC etc).

  · Contine inhibitori de coroziune şi aditivi destinati pentru presiuni extreme.

  · Concentraţie ridicată.

  · Conferă un finisaj de calitate, prelungind durata de viaţă a instrumentului de tăiere.

   

  Aplicatii emulsie strung SUPER COOLANT

  Este deosebit de potrivit pentru toate tipurile de prelucrari metale (strung, CNC etc).

  Emulsia strung sau CNC raceste, lubrifiaza, imbunatateste modul de evacuare a aschiilor metalice, previne coroziunea si imbunatateste stabilitatea materialelor la temperaturi ridicate. Este un aliat de incredere pentru orice persoana care activeaza in domenii in care prelucrarea metalelor este la ordinea zilei.

   

  COMPOZITIE

  Nu contine nitrati sau compusi nocivi pentru operator, menținând in același timp o excelentă stabilitate microbiologică.

  Contine inhibitori de coroziune si aditivi pentru presiuni extreme.

   

  Mod de folosire emulsie racire strung SUPER COOLANT

  Vă recomandăm curăţarea circuitului oscilator cu APP 404 diluat la o concentraţie de 3%.

  Faceti o recirculare de soluţie pe baza de emulsie strung pentru 20-30 de minute, scurgeti circuitul complet şi umpleti din nou cu apă.

  Recirculati pentru alte 20-30 de minute pentru a obţine un pH neutru.

  Odată ce aceste operaţiuni sunt facute, se adauga amestecul la funcţionarea normală a maşinilor, ținând seama de tipul de activitate care urmează să fie făcut (strunjire, frezare, etc. si tipul de material folosit – titan, otel dur, metal moale, etc.). Se poate lucra cu proporţii între 10-12% din produs – lichid/emulsie răcire .

  Prelucrare Diluare recomandată

  Generale 4 – 6 %

  Severă 5 – 10 %

  Slefuire 3 – 4 %

   

  Avantaje ale utilizarii de emulsie racire SUPER COOLANT

  De departe cel mai mare avantaj al utilizarii de emulsie pentru strung si CNC este racirea eficienta a echipamentelor, dar mai ales a pieselor metalice prelucrate. In cazul echipamentelor, emulsia de strung previne supraincalzirea, implicit daunele. Se prelungeste totodata durata de viata a acestora.

  In cazul pieselor si materialelor prelucrate, emulsia de racire contribuie la o prelucrare de calitate superioara, conform standardelor, fara defecte.

  Totodata, emulsia de racire strung contribuie si la economisirea de energie. Temperaturile si nivelul de frecare reduse promoveaza functionarea eficienta din punct de vedere energetic a echipamentelor, sculelor si aparatelor utilizate.

   

  PREZENTARE

  Bidoane 25 de litri.

  Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 25 kg
  Recenzii (0)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.