Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Vezi categorii

Descopera oferta de solutii de curatat profesionale si detergenti eficienti!

La nivel casnic, nu sunt necesare solutii concentrate sau cu eficienta crescuta. Un sapun de vase sau un degresant traditional este de ajuns pentru a mentine curatenia.

Totusi, cand vorbim despre HoReCa sau despre domenii industriale, solutiile si detergentii profesionali de curatenie sunt absolut necesari. Intr-un context industrial nu ai nevoie doar de concentratii crescute, dar si de solutii in cantitati mari, care pot acoperi cu usurinta suprafete si volume considerabile.

Oferta de solutii de curatat profesionale Approved este pregatita complet, indiferent de ariile de aplicare pe care le ai in gand!

Ce solutii profesionale de curatat poti gasi in oferta noastra?

Gama noastra include curatatoare profesionale pentru grupuri sanitare (anti-calcar, degresanti profesionali), detergenti de clatire a vaselor, detergenti profesionali curatenie rufe, detergenti manuali pentru vase, detergenti odorizanti, solutii de curatat profesionale pentru geamuri, solutii pentru mentenanta masinilor de spalat, detergenti pentru soluri, multicuratatori concentrati, precum si degresanti industriali concentrati conceputi pentru motoare.

Ai astfel la dispozitie o gama complete de detergenti si solutii profesionale de curatat, fie ca este necesara intretinerea unei afaceri din domeniul HoReCa sau unei fabrici din industria grea.

Solutii si detergenti profesionali curatenie la preturi competitive!

Produsele marca Approved sunt concepute in mod special pentru a-ti oferi eficienta superioara in gestionarea depunerilor de murdarie, petelor, uleiurilor si mirosurilor la un pret cat se poate de competitiv.

Descopera chiar acum oferta si alege produsele profesionale de curatenie potrivite pentru tine si pentru afacerea ta!